Groepslessen buiten

De perfecte combinatie; Essentrics, zonnestralen en de frisse buitenlucht. Studio ReZ verzorgt incidenteel lessen op verschillende locaties buiten. Druk even op de pauzeknop en neem de tijd voor jezelf om op te laden. 


Wat breng je mee?

  • Grote handdoek. Bij een buitenles gebruiken we geen matjes omdat we op gras of zand staan.
  • Comfortabele kleding waar je vrij in kunt bewegen.
  • Essentrics beoefen je, bij voorkeur, op blote voeten. 

Wat kost deelname

Is het de eerste keer dat je deelneemt aan een Essentrics les? Dan geldt dit als proefles en worden geen kosten in rekening gebracht. Wel al eerder deelgenomen aan 1 van mijn lessen, buiten of op één van de binnen locaties? Deelname aan een groepsles buiten kost dit seizoen ter introductie slechts €5 pp. Je kunt contant betalen op locatie.


Aanmelden voor een buitenles

Aanmelden voor een groepsles buiten is noodzakelijk. De groepen zijn klein (maximaal 10 deelnemers). Een aanmelding garandeert dat er een plekje voor jou vrij is. Ook zijn we bij buitenlessen sterk afhankelijk van het weer. Gaat een les door de omstandigheden niet door, dan willen we jou graag kunnen bereiken.

 

Je kunt je aanmelden via onderstaande agenda. Staat er een les gepland? Dan heeft de betreffende dag een roze kleur. Selecteer de gewenste dag. Onder de agenda zie je nu de beschikbare les, selecteer deze. Er komt een pop-up met details van de les. Onderaan vind je de button ´reservering toevoegen´. Het is de eerste keer noodzakelijk om een inlog aan te maken.

 

Het kan zijn dat er deze zomer extra lessen worden toegevoegd. Wanneer deze online staan zal dit aangekondigd worden via de social media. Zorg dus dat je Studio ReZ volgt via Facebook en/of Instagram.